Over Beveiligeropleiding.nl

Beveiligeropleiding.nl is opgericht door een ex-beveiliger om zowel aspirant beveiligers als beveiligers te voorzien van informatie en tips over het vak. Op deze site vind je onderwerpen zoals beveiliging opleidingenbeveiliging vacatures  maar ook sollicitatietips en algemene vaktips voor beveiligers. De behoefte aan personeel in de beveiliging neemt de laatste jaren steeds meer toe. Deze behoefte aan beveiligers varieert van objectbeveiligers tot persoonsbeveiligers en van luchthaventbeveiligers tot beveiligers van evenementen. In de beveiliging zijn er heel veel mogelijkheden. Niet iedereen weet echter exact waar hij of zij moet zoeken. Wist je bijvoorbeeld dat je vanuit huis een MBO2 opleiding beveiliging kan volgen vanaf slechts € 709?

Dit platform biedt een overzicht van alle mogelijkheden, weetjes en procedures die nodig zijn om een beveiliger te worden. De informatie op dit platform is bedoeld om aspirant beveiligers te helpen met het zoeken naar een opleiding in de beveiliging en naar werk als beveiliger. Daarnaast bieden wij nuttige informatie aan beveiligers om deze te helpen bij hun werk of bij een eventuele carriereswitch.

Werken in de beveiliging, waar te beginnen?

Waar je moet beginnen als je een beveiliger wil worden hangt helemaal af van jezelf. Dit hangt af van je situatie en wat voor pad je voor ogen hebt. Heb je nog geen opleiding gevolgd, neem dan een kijkje tussen onze opleidingen. Hier vind je verschillende aanbieders van een klassikale opleiding maar ook opleidingen die je naast je huidige baan vanuit huis kunt volgen.

Ben je al in het bezit van een afgeronde opleiding als beveiliger? Neem dan een kijkje tussen de vacatures. Hier vind je dagelijks verse vacatures voor in de beveiliging. Mocht je behoefte hebben aan sollicitatietips of andere tips, neem dan een kijkje op onze blog. Deze tips zullen je duidelijk maken wat een goede beveiliger onderscheidend maakt van de rest.