Een Opleiding Beveiliging volgen in Zuid-Holland

Gepubliceerd door Thomas op

Wil jij een opleiding beveiliging volgen in Zuid-Holland? Dan zit je hier goed!

Iemand die een opleiding beveiliging volgen in Zuid-Holland heeft zeer veel mogelijkheden. Zuid-Holland is vanwege het grote aantal bedrijven een zeer aantrekkelijk vestigingsgebied voor een beveiligingsbedrijf. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat Zuid-Holland ook aantrekkelijk is voor aanbieders van een opleiding beveiliging. Een opleiding beveiliging volgen in Zuid-Holland kun je onder andere klassikaal, thuis maar ook in de praktijk.

Aanbieders van een opleiding beveiliging in Zuid-Holland

Een klassikale opleiding beveiliging kun je in Zuid-Holland volgen op het mbo. In Zuid-Holland zijn er meerdere mbo-instellingen die een opleiding beveiliging aanbieden. Zo kun je op niveau 2 een opleiding tot basis beveiliger volgen. Indien je deze opleiding hebt afgerond heb je ook nog de mogelijkheid om door te leren voor coördinator beveiliging op niveau 3. Deze opleidingen kun je onder andere volgen aan het Zadkine in Rotterdam en het Da Vinci College in Dordrecht.

In Zuid-Holland zijn er ook veel aanbieders van een avondopleiding/thuisopleiding tot beveiliger. Een voorbeeld hiervan is het NTI of het LOI. Veel van deze opleidingsaanbieders bieden de gelegenheid om in meerder grote steden, waaronder een aantal in Zuid-Holland een avondopleiding te volgen tot beveiliger. Daarnaast kun je bij deze aanbieders losse certificaten zoals een certificaat risicomanagement.

Een hbo opleiding beveiliging volgen in Zuid-Holland

Naast het mbo zijn er in Zuid-Holland ook aanbieders van een hbo-opleiding. Een hbo-opleiding beveiliging wordt ook wel integrale veiligheid of veiligheidskunde genoemd. Deze opleiding wordt onder andere aangeboden op de Hogeschool Inholland. Daarnaast zijn er een aantal avondopleiders zoals het NCOI, het NTI en de LOI die een hbo-opleiding aanbieden.

Wil je meer weten over een opleiding beveiliging in Zuid-Holland? In ons opleidingsoverzicht vind je per niveau alle aanbieders binnen Nederland.